Sociologul Alfred Bulai: ‘Laura Codruța Kovesi ar fi un candidat prost pentru USR la prezidențiale. Au ieșit la suprafață multe mizerii, nu mai e lumea așa entuziasmată’

hotnews.ro
0 0

Sociologul Alfred Bulai, profesor în cadrul SNSPA, a vorbit despre posibilitatea ca Laura Codruța Kovesi să fie candidatul USR pentru alegerile prezidențiale din 2024. 

 

Ar fi un candidat prost, chiar dacă ar fi. Kovesi a avut faima pe care a avut-o când era în cărți DNA și lumea simpatiza munca DNA-ului. Munca DNA-ului s-a terfelit pentru că au ieșit la suprafață și multe mizerii, nu mai e lumea așa entuziasmată, și chiar e mult mai rezervată față de DNA, și evident față de Kovesi, care oricum nu era neapărat un foarte bun politician. Făcea politică, numai șefa DNA nu era. Sigur că pentru USR ar putea să fie o soluție”, a declarat Alfred Bulai.

Analistul politic consideră că USR ar putea miza pe Cătălin Drulă, în cazul în care partidul va dori un candidat din interior: „Drulă poate fi o soluție. Drulă are marele avantaj că, fiind necunoscut până acum, poate să surprindă”.

Alfred Bulai a avertizat că pot apărea surprize la alegerile din 2024 în cazul în care vor fi crize majore în societatea românească. Opțiunea de vot a românilor se poate schimba în funcție de noile provocări cu care se confruntă cetățenii.

Dacă există crize majore în societate, cu probleme grave, în următorii 2 ani, adică până în 2024, s-ar putea să vedeți surprize, adică oameni la care nu te așteptai în prima fază să fie candidați și să ia multe voturi. În general, în momente de criză rar se apelează la candidații de dinainte, oricât de buni ar fi fost ei înainte”, a explicat analistul politic, confom psnews.ro.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Opereta 'Crai Nou', în inima României, la 169 de ani de la nașterea lui Ciprian Porumbescu

S-au împlinit 169 de ani de la nașterea marelui compozitor Ciprian Porumbescu, ocazie cu care Opera Națională din București lansează cu fast, la Alba Iulia, opereta Crai Nou. Opera Naţională Bucureşti le va prezenta ardelenilor un spectacol ce pune în evidenţă un compozitor sensibil, genial: Ciprian Porumbescu, la 169 de […]