Uluitor! Purtătorul de cuvânt al Kremlinului: ‘De-a lungul istoriei sale, Rusia nu a atacat niciodată pe nimeni’

APOSTOL Stan
1 0

Duminică, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitry Peskov, a spus că Rusia nu a atacat niciodată pe nimeni.

 

Purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, Dmitri Peskov, a declarat astăzi că „nu are rost ca Rusia să atace pe cineva”, îndemnând partenerii occidentali „să facă apel la rațiune”.

„Vă îndemnăm să vă puneți întrebarea: ce rost are Rusia să atace pe cineva?”, a spus Peskov într-un interviu de televiziune difuzat de postul de stat Rossia 1.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al lui Putin a criticat Occidentul pentru că „nu a fost foarte bun în istorie”, susținând că Rusia nu a invadat niciodată o altă țară.

„Vă reamintim că Rusia nu a atacat niciodată pe nimeni de-a lungul istoriei sale. Și Rusia, care a supraviețuit atâtor războaie, este ultima țară din Europa care vrea să vorbească, chiar să pronunțe cuvântul război”.

Întrebat despre situația din Donbas, Peskov a avertizat că orice „orice scânteie, orice incident neplanificat sau orice provocare planificată minoră poate duce la consecințe ireparabile”, scrie TheGuardian, citează DC News.ro.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
100 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Când nu cunoști înțelesul corect al unor cuvinte, vei fi mereu păcălit, furat și înșelat

”CÂND NU CUNOȘTI ÎNȚELESUL CORECT AL UNOR CUVINTE, VEI FI MEREU PĂCĂLIT, FURAT ȘI ÎNȘELAT În toiul scumpirilor produselor alimentare ne-am trezit peste noapte că același tip de produs (ex. iaurt), să aibă inscripționat pe etichetă ba că este un produs ”bio”, în altele, ba că este un produs ”eco” […]