Deputatul Daniel Gheorghe dă de pământ cu Tismăneanu

Redactia
2 0

Dl. Vladimir Tismăneanu, un „emanat” al „aristocrației roșii” implantate de armata sovietică în cartierul Primăverii din București, își permite să acuze pe profesorii Radu Preda și Dinu Zamfirescu, alături de IICCMER în ansamblul său, de simpatii legionare. Încep să cred că aceste derapaje nostalgic marxist-leniniste nu sunt întâmplătoare și, încet dar sigur, se pregătește o reabilitare a agenților cominternisti si a criminalilor comuniști care au distrus România în anii ’50. Moștenitorii regimului bolșevic aplică pas cu pas, prin teroare intelectuală și infestare ideologică, o politică de reimpunere în România a dogmelor totalitariste, mai precis a marxismului de tip nou, corect politic si relativist, venit pe filieră „culturală”. Dacă azi studenții care aveau 20-25 de ani în timpul experimentului criminal de „reeducare” de la Pitești și care erau copii când avea loc rebeliunea legionară pot fi numiți „legionari” mâine poimâine „legionari” vor fi mai toți oponenții regimului comunist, indiferent dacă au purtat carnete de partid și idei național-liberale, național-taranesti ori social-democrate. Cât mai avem oare până la reabilitarea lui Dej, Teohari, Drăghici, tovarășa Ana, Nicolski, Mazuru ori Sepeanu? Ori poate nu cumva pasul următor este echivalarea rezistenței anticomuniste cu fenomenul legionar si concluzia finală va fi chiar cea exprimată cândva de cozile de topor ale ocupantului sovietic în „Scanteia” anilor ’40: „moarte fascistilor Maniu și Brătianu”?! Nu căutați a justifica o crimă printr-o altă crimă, este o oroare!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

PROTEST față de ofensele la adresa memoriei victimelor experimentului de la Pitești. Doi istorici CNSAS reiterează teoriile Securității. Victimele și urmașii acestora cer intervenția legii.

Subsemnații, foști deținuți politici și victime ale terifiantului experiment al reeducării prin tortură de la Pitești, precum și urmași ai unor luptători anticomuniști, victime ale ororilor din temnițele comuniste, alături de personalități ale vieții publice românești, ne exprimăm pe această cale profunda indignare față de afirmațiile unor cercetători CNSAS, publicate […]