Atacantul francez Maupay, transferat la Brighton

Redactia
1 0

Neal Maupay, atacantul francez al echipei engleze de divizie secundă Brentford, va evolua în Premier League la Brighton, unde s-a angajat pentru patru sezoane, a anunţat, luni, clubul de fotbal din sudul Angliei la care va fi coleg cu românii Tudor Băluţă şi Florin Andone, citat de AFP.

Conform Sky Sports şi BBC, „pescăruşii” au cheltuit 20 de milioane lire sterline pentru a-l atrage pe fostul copil teribil al fotbalului francez, care a fi un contracandidat pentru Andone în atacul echipei Brighton.

Format la Nisa şi lansat în Ligue 1 la 16 ani, apoi transferat la Saint-Etienne la 18 ani, atacantul a avut apoi mai multe sezoane dificile înainte de a se relansa la Brentford în 2017. 

La Brentford, jucătorul în vârstă de 22 de ani a marcat 37 de goluri în 85 de meciuri în liga secundă, încheind sezonul trecut cu 25 de goluri în Championship.

„Neal este un atacant talentat, cu o forţă bună şi viteză. Este un marcator. El va adăuga o dimensiune suplimentară opţiunilor noastre ofensive. Noi suntem încântaţi că am realizat acest transfer”, a reacţionat noul antrenor al lui Brighton, Graham Potter. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bani mai mulţi pentru hrana deţinuţilor

Ministerul Justiției, printr-un proiect de ordin, propune suplimentarea banilor pentru normele de hrană ale persoanele private de libertate. Potrivit legii, sumele de bani alocate pentru hrana deținuților se modifică dacă, prin inflație, prețul alimentelor depășește 5% de la ultima actualizare.Ultima actualizare a valorii financiare a normelor de hrană s-a realizat […]