Președintele PNȚCD mătură pe jos cu Theodor Paleologu

Redactia
2 0

CIOCOIUL PALEOLOGU ÎȘI SCARPINĂ PAPIONUL ȘI AMIGDALELE SĂ-L ÎNGHITĂ PE BARNA PENALUL

De când și-a lansat candidatura cu mesaje obraznice, am avertizat că ”intelectualul” Paleologu nu este decât un impostor fără operă, care maimuțărește numele tatălui său. Campania lui a fost un șir lung de atacuri la adresa adversarilor, atacuri la persoană, programul politic lipsind cu desăvârșire. În stilul lui Petrov cel tânăr.

Și nici n-ar fi fost așa de dificil să imagineze din cuțite și pahare câteva propuneri pentru țară, din puțul doctrinei pe care și-a asumat-o, liberalo-conservatoare-creștină – doctrină inexistentă, de fapt o imbecilitate. Ar fi putut să spună ceva despre societate, stat, economie, politica externă, cum să fie justiția și administrația, ce culoare să aibă iarba și cum să fie vopsite vacile în fumuriu să dea lapte mai gras. Dar licențiatul la Sorbona, nimic. Că Iohannis n-a fost prea bun, că Dăncilă deloc, că electoratul lui e mai deștept, că el vrea respect, educație și performanță – adică vorbe în vânt. Nici vorbă să aibă inspirația marinarului care stârnea hazul măcar cu ”vara nu-i ca iarna” fluturându-și șuvița, iar nu papionul.

Dar ciocoiul este ticălos, cum v-am spus. Când noua securitate l-a lovit cu măciuca în moalele capului pe Barna, devoalându-l ca infractor, hoț de fonduri europene cu dosar la DNA și intrat pe mâna DLAF-ului, ciocoiul Paleologu ce-mi făcea? S-a năpustit asupra penalului să-i ia electoratul userist. Cu burtăverde Tomac care urlă și el din buhai în fundal. Ce tot zice Paleologu ”intelectualul” și ”moralul” filosof sorbonard fără operă de câteva zile? Ceva de genul: bă, ăștia de la USR, nu vedeți că Barna e terminat, votați-mă pe mine! De ce să-l voteze, pe ce program politic? Ciocoiul nu spune, că nu-l are. Se deduce, însă: EL NU ESTE PENAL! Păi, dacă ăsta e meritul tău, ciocoiule, ești și mai sinistru!

Câtă nerușinare să ai, câtă lipsă de decență, să faci așa ceva? Tu, care pozezi în intelectual și slujitor al ideilor? Nici prostituatele nu-și fură așa unele altora clienții pe stradă – stau și așteaptă la rând, să fie alese după noroc. Așa te-a învățat Aristotel, bre? Așa te-a învățat Sorbona? Acesta este comportament de șmenar, nici măcar de interlop – au și ei mândria lor, ca și prostituatele. Toadere, Toadere, tu confunzi papionul cu amigdalele!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O tânără a decedat pe loc după ce ar fi fost aruncată dezbrăcată de la etajul unui bloc din Capitală.

O femeie complet goală ar fi fost aruncată de la etajul unui bloc din București, susține România TV. Incidentul a avut loc pe strada Vitan Bârzești. Conform sursei citate, imobilul din care a căzut tânăra locuiesc foarte mulți chiriași, iar femeia nu era cunoscută.  Autoritățile au fost alertate imediat de către […]