Fiica Andreei Esca e în Marea Britanie și suportă cu greu separarea de familie. Abia așteptăm vacanța să bem un șpriț în România, la un grătar cu foștii colegi.

Redactia
0 0

„Back to school și pentru mine, care m-am dus cu Alexia la Londra să o reinstalez pentru noul an școlar.

Aceleași discuții despre cum și-ar dori să existe școala la care merge ea în România, pentru că nu-i place în Anglia, unde nu sunt iubitul și prietenii ei, „lumea e rece și la fel și vremea, mâncarea proastă, distracția scumpă și străzile unsafe.”, a scris Andreea Esca pe alistmagazine.ro.

De asemenea, Alexia a dezvăluit că vrea să treacă timpul repede, să ia vacanță și să revină în țară.

„Nu e ca acasă, dacă vorbim despre prieteni și viață socială. Nici nu avem când… că venim rupți. Abia așteptăm vacanța să bem un șpriț în România, la un grătar cu foștii colegi.

Oricum nu ne vedem îmbătrânind aici. Doar cât să mai învățăm chestii și să facem niște bani și ne întoarcem”, a spuss Alexia, potrivit VIVA!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

"Codrii de Mâine" este proiectul de împădurire al Asociația Principele Nicolae ce se va desfășura sâmbătă 16 noiembrie , în comuna Ghimpați - județul Giurgiu.

Asociația Principele Nicolae are marea bucurie de a vă invita să participați la prima acțiune de împădurire parte din proiectul “Codrii de mâine”. Așteptăm voluntari de toate vârstele sâmbătă 16 noiembrie , în comuna Ghimpați – județul Giurgiu. Pentru înscriere ca voluntar completați următorul formular: – https://bit.ly/31yzWzHDacă vrei să te alături […]