O româncă, în Academia Națională a Inventatorilor din SUA

Profesor univ. dr. Ruxandra Vidu, câștigătoare în 2018, la categoria Știintă a Premiilor Internaționale Fundația Constantin Brâncoveanu, a fost aleasă Membru al Academiei Naționale a Inventatorilor din Statele Unite ale Americii.

New York, NY – 27 November 2018. Alexandrion Foundation event at NYPL
1 0

Ruxandra Vidu este om de știință, cercetător, inventator, profesor la University of California Davis și preşedinte al Academiei Româno-Americane de Arte și Științe. Rixandra Vidu a fost prima femeie profesor care a obținut un doctorat în Japonia și este autoare a numeroase invenții ce au fost brevetate.

Ruxandra Vidu este președintele Academiei Româno-Americane de Arte și Științe, for care are transmis că „este o mare onoare pentru Academia noastră să avem un președinte atât de distins“.

20190814 NAI FOR IMMEDIATE RELEASE2

Printre membrii acestei prestigioase academii s-au numărat personalități de elită, ca scriitorii Eugen Ionesco și Virgil Gheorghiu, filozoful Mircea Eliade, prof. George Emil Palade, care a luat Premiului Nobel în fiziologie şi medicină în 1999.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Surprize-surprize în lanț la US Open!

Numărul 2 WTA și numărul 3 au părăsit US Open în optimile de finală. Jucătoarea cehă Karolina Pliskova, 3 WTA, a pierdut duminică seara, confruntarea cu britanica Johanna Konta, cap de serie 16, scor 7-6 (1), 3-6, 5-7. Pliskova a fost eliminată la capătul unui meci echilibrat, care a durat peste […]

You May Like