Politicianul de ”tip nou”, în vacanță în Caraibe. Silviu Mănăstire: Dan Barna, asemenea baroneților PSD din Moldova

2 0

Jurnalistul Silviu Mănăstire critică aspru decizia liderului USR, Dan Barna, de a-și petrece începutul de an într-o vacanță de lux în Caiabe, considerând că, deși cere reînnoirea clasei politice, ”omul nou” Barna s-a comportat ”asemenea baroneților PSD din Moldova după ce au devalizat bugetele publice”.

”Două calități nu trebuie să lipsească unui lider politic: cumpătarea și modestia. Nu modestia aia mimată, ci aceea izvorâta din cei șapte ani de acasă. Să-ți cunoști limitele și să admiți că ai niște restricții când ești în funcția publică. Cu alte cuvinte, “sunt lucruri care se fac și lucruri care nu se fac”.

Ce te faci când ești teoretic/nu practic liderul partidului care cere (din gură, de fapt) reînnoirea clasei politice și care vorbește despre un nou tip de politician?

Faci ce face Barna, care s-a dedulcit la o arogantă vacanță în Insula Aruba (!!!), asemenea baroneților PSD din Moldova după ce au devalizat bugetele publice…”, a scris Silviu Mănăstire pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”.

După eșecul rușinos de la alegerile prezidențiale, când a ratat intrarea în turul II al alegerilor, președintele USR, Dan Barna, s-a relaxat la început de an într-o vacanță de lux în Caraibe. Politicianul a fost cazat la cel mai luxos complex al stațiunii Renaissance Aruba, acolo unde o cameră costă aproximativ 450 de dolari.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Care sunt principalele deosebiri între icoanele ortodoxe şi cele catolice

Considerată „o veritabilă fereastră prin care omul şi Dumnezeu se pot privi faţă în faţă”, icoana este întâlnită atât la creştinii ortodocşi, cât şi la catolici. Nu mulţi sunt cei care ştiu să deosebească o icoană ortodoxă de una catolică, deşi au elemente care le diferenţiază în mod evident. Principalul detaliu […]

You May Like