Președintele Partidului DAC, Cătălin Berenghi, și senatoarea Diana Șoșoacă inițiază o campanie umanitară pentru sinistrații din Roșia Montană

BRATILOVEANU Rucsana 2
19 1

Președintele Partidului DAC, Cătălin Berenghi, împreună cu senatoarea Diana Șoșoacă și activiștii civici George Răzvan Avramescu și Lucian Duță, au dat startul unei campanii de ajutorare a locuitorilor comunei Roșia Montană, respectiv satul Dăroaia, afectați de inundațiile masive din luna iulie.

 

Potrivit organizatorilor, ajutoarele vor fi adunate în locația pusă la dispoziție de președintele Partidului DAC, Cătălin Berenghi, la adresa Bulevardul Mihail Kogălniceanu, nr. 7, sector 5, București.

Adresă de contact: https://www.facebook.com/CatalinBerenghi

“Știți că acum câteva zile am fost la Roșia Montană în satul Dăroaia, acolo unde apele au venit în puhoi și au distrus o mare parte a caselor acelor oameni. (…) Oamenii ăștia sunt o realitate, și sunt o realitate pe care clasa politică nu a băgat-o în seamă decât atunci când a avut nevoie de ea. În rest a lăsat-o în pragul sărăciei, în pragul decadenței, în pragul analfabetisumului. De ce? Pentru că toți acei oameni care sunt în această situație, și mai ales loviți de sărăcie, pot fi manipulați. De aceea și avem o societate așa cum o avem.

Drept pentru care hai să încercăm să fim mai buni, că tot ne batem cu pumnii în piept că suntem mari creștini. Dacă suntem creștini atunci știm că trebuie să ne ajutăm aproapele… Ceea ce se întîmplă la Dăroaia este în primul rând discriminare. (…)

La ceea ce s-a întâmplat la Dăroaia, în acest moment organele de anchetă ar trebui să aresteze primar, dacă au greșit cei de la ISU, de la garda națională și așa mai departe și să-i bage în pușcărie cel puțin zece ani de zile. Așa spune legea.”, a spus senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă într-un clip video transmis live, conform Glasul.info.

Happy
Happy
13 %
Sad
Sad
19 %
Excited
Excited
63 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
6 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Președintele Partidului DAC, Cătălin Berenghi, și senatoarea Diana Șoșoacă inițiază o campanie umanitară pentru sinistrații din Roșia Montană

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Oare Florin Cîțu și Ludovic Orban știu cum arată un antreprenor sau un industriaș român?

Conform programului „România Liberală”, prin care vrea să câştige şefia PNL, premierul Florin Cîţu vrea să stea 8 ani la putere, cel puţin PNL.