A început războiul! Rusia a atacat Ucraina

2 0

Președintele rus Vladimir Putin a anunţat, joi dimineaţă, o operaţiune specială în Donbas. După anunţul preşedintelui Rusiei, au început să aibă loc explozii în oraşele Kiev, Odesa Harkov şi în estul Ucrainei.

Portul este cel mai mare oraş ucrainean de pe linia frontului, cu o jumătate de milion de locuitori. Explozii au fost auzite şi la Kiev, în capitală, la scurt timp după ora 03:00 GMT.

De asemenea, explozii au fost auzite în alte orașe mari din Ucraina.

 

Rusia susţine că nu atacă oraşe ucrainene, ci doar obiective militare, deşi, conform unor oficiali ucraineni şi a martorilor, au fost semnalate explozii în mai multe oraşe din Ucraina, inclusiv în Kiev.

Adjunctul ministrului de Interne din Ucraina a anunțat faptul că aeroportul din Kiev este evacuat.

Martorii au semnalat explozii în Kiev, Harkiv, Kramatorsk, Dniepr, Donetsk, Mariopol şi Odesa, conform cotidianului Le Figaro.

De asemenea, rușii au atacat Mariopol, cel mai mare port din Ucraina, iar orașul Odesa este sub asediu.

Deocamdată, nu există informaţii despre eventuale victime ale războiului declanşat de Rusia asupra Ucrainei.

În schimb, Ministerul rus al Apărării susţine că armata rusă atacă doar „infrastructură militară”, conform Stiripesurse.ro.

 

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SUA aruncă în brațele Chinei un ‘cartof’ fierbinte! ‘Nu este momentul de stat pe margine. Este momentul de a vorbi cu voce tare și de a condamna acțiunile președintelui Putin și ale Rusiei’

Casa Alba a cerut duminică Chinei să condamne invadarea Ucrainei de către Rusia, în timp ce atacul Moscovei împotriva țării vecine continuă, conform Bugetul.ro.   China a pus în aplicare unele sancţiuni impuse de SUA şi aliaţii lor împotriva Rusiei în urma invaziei şi s-a pronunţat în favoarea suveranităţii ucrainene […]